در صورتی که در خصوص سیم کارت بهره بردار سوالی دارید
در صورتی که در خصوص سیم کارت بهره بردار سوالی دارید

آیا تا بحال عبارت سیم کارت بهره بردار به گوشتان خورده است؟ در سال های اخیر که سامانه همتا راه اندازی شده است ، بسیاری از سوالات و ابهامات در خصوص این سامانه ایجاد شده است. یکی از این سوالات و ابهامات پیامکی با موضوع سیم کارت بهره بردار است. به ویژه اگر گوشی شما مشکوک به جعل شناسه IMEI باشد این پیام ارسال می شود. در این گونه مواقع باید با تعریف سیم کارت بهره بردار ، یکبار برای همیشه این مشکل را رفع کنیم. در این مقاله سعی کرده ایم به زبان ساده ، این مشکل را بررسی کنیم و در داخل سایت همتا ، راه های رفع این مشکل را مرور کنیم.
سیم کارت بهره بردار چیست ؟
به احتمال زیاد در مورد طرح رجیستری شنیده اید و می دانید در حال حاضر فقط و فقط گوشی هایی می توانند از شبکه های مخابراتی کشور استفاده کنند که رجیستری شده اند. رجیستری کردن گوشی ها عامل بسیار موثری در راستای حذف قاچاق، واردات گوشی های بی کیفیت و تقلبی و اتفاقات ناگوار دیگری از این قبیل می باشد که حاکی از هدفمند بودن و همچنین موفقیت آمیز بودن این طرحِ گسترده است. فرایند رجیستر شدن گوشی ها شامل مراحل ساده و قابل فهمی می باشد که مختصراً عبارت اند از: ورود به سامانه همتا، ثبت نام با شماره موبایل، درج شناسه دستگاه و نهایتاً فعالسازی کد رجیستری. با گذر از این مراحل مزایای غیر قابل انکار و بسیار کارآمدی شامل حال افراد می شود، مزایایی که مطمئن شدن از اورجینال بودن دستگاه، بهره مندی از گارانتی های تضمین شده، غیر فعال کردن گوشی های دزدیده شده، غیر فعال کردن گوشی هایی که از تشعشات مضر بر سلامتی برخوردار هستند و شناسایی مزاحم های تلفنی تنها چند موردِ بارز از آن ها به شمار می روند. با رجیستر نکردن گوشی های موبایل نه تنها از مزیت هایی چون موارد گفته شده بی نصیب می مانید بلکه پس از ۳۰ روز منجر به قطع اتصالات مخابراتی گوشی و توقف دائم آن خواهید شد. پس از هر جهتی به این مسئله نگاه کنیم می بینیم که پیروی از این طرح در هر نحو و شکلی به نفع کاربران بوده و امری واجب محسوب می شود. مسئله ای که قطعاً سوالات زیادی را ممکن است در ذهن تان ایجاد کند، نحوه رجیستر کردن گوشی های دو سیم کارته می باشد. آیا برای گوشی های دو سیم کارته رجیستری کردنِ یکی از سیم کارت ها کافی است یا باید هر دو را رجیستری کرد؟ رجیستری کردن دو سیم کارت برای گوشی امکان پذیر است؟ سوالاتی از این قبیل پرسش ها قطعاً برای شما هم پیش آمده و ذهن تان را درگیر کرده اند. برای پاسخ به سوالات مذکور می بایست شما را با سیم کارت بهره بردار آشنا کنیم. سیم کارت بهره بردار عنوانی است که در سامانه همتا برای رجیستری کردن سیم کارت های دوم اختصاص داده شده و از اقدامات ثانویه جهت انتقال مالکیت گوشی می باشد.
در واقع اگر اقدام به انتقال مالکیت و یا رجیستری کردن گوشی دو سیم کارته خود کردید اما برای سیم کارت دوم پیامکی حاوی هشدار برای رجیستری نبودن سیم کارت دوم دریافت نمودید، لازم است حتما سراغ گزینه ی سیم کارت بهره بردار و تعریف آن بروید. با وجود این گزینه دیگر جای هیچ کلک و تقلبی نیست و هیچ کسی نمی تواند طرح رجیستری را دور بزند. حالا که فهمیدید سیم کارت بهره بردار چیست و اساساً به چه منظوری کاربرد دارد، لازم است با نحوه ی تعریف آن در سامانه همتا آشنا شوید.
نحوه تعریف سیم کارت بهره بردار در سامانه همتا
مراحل تعریف سیم کارت بهره بردار


نکات مربوط به تعریف سیم کارت بهره بردار
دیدیم که تعریف سیم کارت بهره بردار نه تنها فرایند پیچیده ای نیست بلکه به سادگی و در کم ترین زمان اتفاق می افتد؛ بنابراین به تعویق انداختن آن اصلاً جایز نیست، به نحوی که اگر با پیامک هشدار قطعی از سوی همتا برای سیم کارت دوم خود مواجه شدید، باید در اولین فرصت اقدامات لازم را انجام دهید.
سوالات متداول
1- تعریف سیم کارت بهره بردار چه ضرورتی دارد ؟
در صورتی که شناسه IMEI گوشی شما مشکوک به سو استفاده یا جعل شده باشد پیامکی در این خصوص از طرف سامانه همتا برایتان ارسال می شود که باید حتما سیم کارت بهره بردار را در سامانه تعریف کنید.2- نحوه تعریف سیم کارت بهره بردار به چه صورت است ؟
به طور خلاصه باید بگوییم که تعریف سیم کارت بهره بردار در داخل پنل شما در سامانه همتا انجام می شود که مراحل آن در این مقاله ذکر شده است.3- آیا برای تعریف سیم کارت بهره بردار ، باید هزینه ای بپردازیم؟
خیر ، شما هیچ گونه هزینه ای برای انجام این کار پرداخت نخواهید کرد.در صورتی که در خصوص سیم کارت بهره بردار سوالی دارید
در صورتی که در خصوص سیم کارت بهره بردار سوالی دارید

همراه مشاور: سلام بررسی شناسه(imei) دستگاه خود را از طریق کد دستوری #06#* ویا داخل تنظیمات دستگاه و شناسه روی جعبه دریافت کرده و با شماره 124 داخلی 3 (مرکزتماس طرح ثبت تلفن همراه) تماس حاصل نمایید.
همراه مشاور: با سلام فرایند انتقال مالکیت در زمان خرید گوشی در حضور فروشنده الزامی است و صرفا از سیمکارت مالک امکان پذیر می باشد. در صورتی که دستگاه دارای مالک قطعی باشد با قرار دادن سیمکارت شماره مالک به صورت محدود ارسال میگردد درصورتی که به فروشنده دستگاه دسترسی دارید از سمت فروشنده پیگیری نمایید و انتقال مالکیت را دریافت کنید و فروشنده موظف می باشد این فرایند را برای خریدار انجام دهد چنانچه قادر به انجام فرایند نمی باشد دستگاه را به فروشنده عودت دهید و در صورتی که همکاری نکرد میتوانید ثبت شکایت نمایید.
همراه مشاور: سلام وقت بخیر در صورتی که فعالسازی اشتباه انجام داده اید سیم کارت صحیح را بروی دستگاه قرار دهید و درخواست تیکت فعالسازی اشتباه ثبت نمایید
همراه مشاور: سلام وقت بخیر بله می توانید هر سیم کارتی بروی دستگاه استفاده نمایید درصورتیکه با قرار دادن سیم کارت در پیامک هشدار مهلت قطع ذکر نشده بود، نیاز نیست اقدامی انجام دهید و در صورت دریافت پیامک هشدار با مهلت قطع صفحه پیامک های هشدار را مطالعه کنید و مطابق پیامک دریافتی فرایند لازم را انجام دهید