اگر در خصوص ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری سوالی دارید
اگر در خصوص ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری سوالی دارید
ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ حدود یک هفته پس از اعلام نتایج اولیه آزمون کتبی برگزار شده و تمامی پذیرفته شدگان در مرحله اول، باید در این ارزیابی شرکت کنند. پذیرفته شدگانی که به هر دلیل برای ارزیابی تکمیلی به مراکز اعلام شده مراجعه نکنند، از ادامه فرایند استخدام محروم خواهند شد. وزارت آموزش و پرورش جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود با در روش مختلف اقدام می کند. این موارد شامل جذب دانشجو معلم از طریق آزمون سراسری کنکور در دانشگاه های فرهنگیان و برگزاری آزمون استخدامی است. آزمون استخدامی این ارگان تقریبا هر ساله برگزار می شود که ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری مرحله دوم آن را تشکیل می دهد. فرایند آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال جاری با تغییرات فراوانی همراه بوده که جدا شدن آزمون برای آموزگاری و دبیری یکی از مهم ترین آن ها است. اضافه شدن بخش ارزیابی تکمیلی در فرایند آزمون به جای مصاحبه حضوری هم از دیگر تغییراتی می باشد که در شرایط این آزمون اعمال گردیده است.
البته دقت داشته باشید که ارزیابی تکمیلی به معنی حذف مصاحبه حضوری برای پذیرش در آزمون استخدامی نیست. بلکه فرایند ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ یک روش جامع تر برای سنجش عملی داوطلبان است که از چندین بخش مختلف تشکیل شده و مصاحبه حضوری هم یکی از مراحل آن است. افرادی که در آزمون استخدامی دبیری و هنرآموزی وزارت آموزش و پرورش شرکت کرده باشند، باید اطلاعات کاملی در رابطه با این آزمون، زمان برگزاری و مراحل آن به دست آورند. این گونه می توانند خود را برای حضور در ارزیابی تکمیلی آماده کرده و نتایج مناسبی هم در این ارزیابی کسب نمایند. از آن جایی که افراد زیادی در آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش شرکت کرده اند، در این مقاله ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم. هم چنین به زمان برگزاری این فرایند و مراحل آن می پردازیم تا اطلاعات جامعی در این باره به دست آورده و جهت شرکت در این مرحله از آزمون استخدامی با مشکل مواجه نشوید.
وزارت آموزش و پرورش به منظور تامین نیروی انسانی مستعد و توانمند در رده شغلی دبیری و آموزگاری، هر ساله اقدام به برگزاری آزمون استخدامی می کند. این آزمون در سال جاری برای گروه های دبیری و آموزگاری به صورت مجزا برگزار شده و بخشی جدید تحت عنوان ارزیابی تکمیلی به آن افزوده شده است. ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ همان مرحله دوم آزمون استخدامی می باشد که خود از چند بخش مختلف تشکیل می شود. مهم ترین بخش های ارزیابی تکمیلی شامل مصاحبه حضوری و گزینش هستند. در بخش مصاحبه حضوری سوالات مربوط به رشته و تخصص دبیری از داوطلبان پرسیده خواهد شد و سنجش بر این مبنا انجام می گیرد. اما در بخش گزینش، متقاضی باید به سوالات روان شناسی و عقیدتی پاسخ دهد. هم چنین، در این قسمت وضعیت سلامت جسمی و روحی داوطلب برای شغل دبیری و هنرآموزی مورد بررسی قرار می گیرد. داوطلبان جهت موفقیت در ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ، باید در هر دو بخش مصاحبه حضوری و گزینش نمرات لازم را کسب کنند.
بر اساس جدیدترین اطلاعات و آمار منتشر شده از سوی وزارت آموزش و پرورش، ارزیابی تکمیلی ۶۰ درصد از نمره نهایی و آزمون کتبی ۴۰ درصد این نمره را برای پذیرش در آزمون استخدامی تشکیل می دهند. این موضوع به خوبی اهمیت بخش ارزیابی تکمیلی و عملکرد مناسب در این قسمت را نشان می دهد. از این رو پذیرفته شدگان در آزمون کتبی، باید از زمان ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ اطلاع داشته و خود را برای ارزیابی در این مرحله آماده کنند. تا این لحظه اطلاعات دقیقی از زمان برگزاری ارزیابی تکمیل اعلام نشده است. با این حال، مسولین آموزش و پرورش بازه زمانی آغاز این فرایند را حدود یک هفته پس از اعلام نتایج اولیه یا همان کارنامه آزمون کتبی دانسته اند. با توجه به این که قرار است نتایج اولیه تا پایان دهه اول شهریور ماه اعلام شود، احتمالا زمان ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری سال جاری هم از نیمه شهریور به بعد خواهد بود. زمان دقیق این مرحله در سایت سنجش هم اطلاع رسانی خواهد شد.
با توجه به توضیحاتی که تا این جای کار ارائه دادیم، اکنون اطلاعات کاملی در رابطه با ارزیابی تکمیلی و زمان برگزاری آن به دست آورده اید. با این حال، داوطلبان و پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی دبیری و هنرآموزی باید با مراحل ارزیابی تکمیلی هم آشنایی داشته باشند. همان گونه که اشاره کردیم، ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ خود از دو بخش کلی تشکیل می شود. این موارد شامل مصاحبه حضوری و گزینش می باشند که در هر بخش یک سری خصوصیات متقاضی مورد بررسی قرار می گیرد. مصاحبه حضوری بیش تر شامل سوالات تخصصی مربوط به رشته و توانایی تدریس می باشد. اما بخش گزینش به بررسی وضعیت سلامت جسمی، روحی و عقدتی داوطلبان برای شغل معلمی می پردازد. به طور کلی، مراحل ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری را می توان در پنج دسته تقسیم بندی نمود. این مراحل پنج گانه ارزیابی تکمیلی به شرح ذیل می باشند:
بررسی مدارک و مستندات خود اظهاری
در این مرحله که مربوط به قبل از برگزاری ارزیابی تکمیلی است، داوطلبان باید مدارک و مستندات مورد نیاز را در سامانه اعلام شده برای ارزیابی بارگذاری نمایند. در روز اجرای فرایند ارزیابی، این مدارک و اطلاعات توسط کمیته مصاحبه کننده بررسی خواهند شد. در صورت مغایرت هر یک از اطلاعات خوداظهاری با واقعیت، داوطلب از ادامه فرایند استخدام محروم خواهد شد. سایت بارگذاری مدارک و تکمیل پرونده ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ ، پس از اعلام نتایج اولیه از طریق سایت سنجش اعلام خواهد شد. بنابراین پذیرفته شدگان مرحله اول باید با مراجعه به سامانه سنجش و اطلاع از سایت مربوطه، مدارک و مستندات لازم را در اسرع وقت بارگذاری کنند.
معاینات پزشکی و بررسی وضعیت سلامت روحی و جسمی داوطلبان
در این مرحله که مربوط به بخش گزینش می باشد، توانایی ها و مهارت های مختلف گفتاری، بینایی و شنوایی داوطلبان مورد بررسی قرار می گیرد. هم چنین، قد، وزن، شاخص BMI، وضعیت سلامت در زمینه های مختلف از جمله پوست و مو، دستگاه گوارش، مغز و اعصاب و سلامت روانی متقاضیان سنجیده خواهند شد. داوطلبان جهت پذیرش نهایی در آزمون استخدامی، باید در این بخش ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری نمره مناسب را به دست آورند.
ارزیابی صلاحیت های حرفه معلمی
در آخرین مرحله از فرایند ارزیابی تکمیلی دبیری، صلاحیت ها و شایستگی های کلی داوطلبان برای حرفه معلمی مورد بررسی قرار می گیرند. این مرحله خود از چهار بخش مختلف تشکیل می شود که شامل موارد زیر می باشند:
پس از پایان فرایند ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ ، نتایج داوطلبان مورد بررسی قرار گرفته و در قالب نتایج نهایی آزمون استخدامی منتشر خواهد شد. به طور معمول، زمان اعلام نتایج نهایی در حدود یک ماه بعد از اعلام نتیجه اولیه می باشد. حتی گاهی اوقات این بازه زمانی از یک ماه هم فراتر خواهد رفت. از آن جایی که ارزیابی تکمیلی داوطلبان به صورت استانی برگزار می شود، نتایج آن هم از طریق آموزش و پرورش استان ها منتشر خواهد شد. از این رو متقاضیان برای مشاهده نتایج ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ، باید به سایت آموزش و پرورش استان خود مراجعه کنند. افرادی که در این مرحله از آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش پذیرفته شده باشند، می توانند خود را برای تدریس در مدارس یا هنرستان ها آماده کنند. ضمن این که پس از پذیرش نهایی در آزمون استخدامی، شرکت در دوره آماده سازی و کسب امتیازات لازم در این دوره هم برای استخدام نهایی، الزامی است.
وزارت آموزش و پرورش به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود در مشاغل دبیری و هنرآموزی، اقدام به برگزاری آزمون استخدامی می کند. این آزمون شامل دو بخش امتحان کتبی و ارزیابی تکمیلی می باشد که برای پذیرش، موفقیت در هر دو قسمت الزامی است. ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری ۱۴۰۳ خود از دو بخش مصاحبه و گزینش تشکیل می شود. مصاحبه حضوری بیش تر توانایی و مهارت های فرد برای تدریس را مورد بررسی قرار گرفته و مربوط به موضوعات تخصصی رشته می باشد. اما بخش گزینش جهت به بررسی سلامت جسمانی، روحی و روانی داوطلب برای شغل معلی می پردازد. با توجه به اهمیت بالای ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری جهت پذیرش نهایی، در این جا زمان و مراحل آن را به صورت کامل توضیح دادیم.
اگر در خصوص ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری سوالی دارید
اگر در خصوص ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری سوالی دارید