♦ در این مقاله شما را با سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش آشنا خواهیم نمود و نحوه ثبت نام در سیستم پاسخگویی سایت سنجش را به صورت گام به گام به شما کاربران عزیز آموزش خواهیم داد.
♦ همانطور که می دانید سازمان سنجش وظیفه ثبت نام داوطلبان و برگزاری آزمون های مختلف وزارت علوم مانند آزمون کنکور سراسری، آزمون کنکور کاردانی، آزمون کارشناسی ناپیوسته و کنکور ارشد را برعهده دارد. البته برگزاری آزمون های مختلف استعدادهای درخشان و همچنین آزمون های زبان خارجه مانند تولیمو نیز توسط سازمان سنجش انجام می شود.
♦ معمولاً برای هر آزمونی که توسط سازمان سنجش برگزار می شود فایلهایی به عنوان راهنما و یا اطلاعیه بر روی سایت این سازمان بارگذاری میشود تا داوطلبین با کسب اطلاعات کافی و لازم در آزمونهای مورد نظر خود شرکت نمایند.
ورود به سیستم پاسخگویی سازمان سنجش request.sanjesh.org
♦ در سال های گذشته مشاهده شده که برای داوطلبین گرامی سوال هایی در حوزه های مختلف نسبت به آزمون های مربوطه مطرح شده است که قادر به یافتن پاسخ این سوالات نبوده اند؛ سازمان سنجش با هدف افزایش کیفیت خدمت رسانی به داوطلبین در آزمون های مختلف برگزار شده توسط این مرجع، سیستم پاسخگویی سازمان سنجش را در سایت خود راهاندازی نموده است و داوطلبان میتوانند با استفاده از این سیستم به صورت اینترنتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری مسائل و سوالات خود را با کارشناسان این سازمان مطرح و در مدت زمان کوتاهی پاسخ خود را دریافت نمایند.
عضویت در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش request.sanjesh.org
برای استفاده از خدمات سیستم پاسخگویی سازمان سنجش لازم است تا کاربران ابتدا عضویت خود در سایت سازمان سنجش را به ثبت برسانند. حال به صورت مرحله به مرحله شما را با نحوه عضویت در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش آشنا خواهیم نمود.
- ۱ابتدا مرورگر خود را باز نمایید و در قسمت آدرس لینک sanjesh.org را جایگذاری نمایید و یا در قسمت سرچِ گوگل، عبارت "سازمان سنجش کشور" را مورد جستجو قرار دهید.
- ۲در صفحه اصلی سایت سازمان سنجش در منوی بالا بر روی گزینه "میز خدمت" و سپس "میز خدمت الکترونیکی" کلیک کنید، و بعد گزینه "پرسش/پیشنهاد/انتقاد/شکایت" را انتخاب کنید. البته همانطور که گفته شد لینک سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش request.sanjesh.org میباشد و کاربران میتوانند با وارد نمودن این لینک در قسمت آدرس مرورگر خود مستقیماً به صفحه اصلی سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش هدایت شوند.
- ۳در این قسمت بر روی گزینه "عضویت در سامانه" کلیک کنید تا وارد قسمت ثبت نام شوید.
- ۴در این صفحه کاربر میبایست اطلاعات هویتی خود که شامل نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، ملیت، کد ملی، شماره همراه و ایمیل است را در سیستم پاسخگویی سایت سنجش ثبت نماید. دقت داشته باشید که اطلاعات خود را به صورت صحیح وارد نمایید و از شماره همراه و ایمیل معتبر استفاده نمایید زیرا رمز پروفایل شما از این دو طریق به شما اطلاعرسانی خواهد شد. در انتها پس از وارد کردن کد امنیتی و تایید اطلاعاتی که وارد نمودهاید بر روی گزینه "تأیید" کلیک نمایید. دقت داشته باشید که اطلاعاتی که در زمان ثبت نام وارد سایت میکنید قابل ویرایش نیست و لازم است تا این کار با نهایت دقت انجام شود.
حال عضویت شما در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش با موفقیت به پایان رسیده است و میتوانید درخواستهای خود را در این سامانه به ثبت برسانید.
نحوه ثبت درخواست در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش
♦ در این قسمت شما عزیزان را با نحوه ثبت درخواست در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش به صورت کامل آشنا خواهیم کرد تا قادر باشید شخصاً و به آسانی تنها در چند لحظه درخواستهای خود را در سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش به ثبت برسانید.
♦ ابتدا وارد صفحه اصلی سیستم پاسخگویی سازمان سنجش به نشانی request.sanjesh.org شوید، همانطور که در قسمت قبلی آموزش داده شد ورود به این صفحه از طریق سایت سازمان سنجش نیز امکانپذیر است. در صفحه اصلی سیستم پاسخگویی سایت سنجش به سوألات پرتکرار داوطلبین پاسخ داده شده است و کاربر میتواند با انتخاب آزمون مورد نظر خود، پرسش و پاسخهای پرتکرار را مطالعه نماید و یا سوال خود را در این پرسشها مورد جستجو قرار دهد.
♦ در صفحه اصلی سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش بر روی گزینه "ورود به سامانه" کلیک نمایید و سپس پست الکترونیک، رمز عبور وکدملی خود را برای ورود به سامانه وارد نمایید. اگر اطلاعات ورودی خود را فراموش کردهاید میتوانید بر روی گزینه "نام کاربری یا رمز عبور خود را فراموش کردهام" کلیک کنید.
♦ در این مرحله کاربر میبایست آزمون مرتبط و سال موردنظر با درخواست خود را انتخاب و سپس بر روی گزینه جستجو کلیک کند تا فرمی متناسب با آزمون موردنظر برای ایجاد ارتباط با کارشناسان سازمان سنجش در اختیار او قرار بگیرد.
♦ در این قسمت شما میتوانید نوع مشکل و درخواست خود را ثبت کنید، در قسمت عنوان نیز میتوانید به صورت خاص به درخواست خود اشاره کنید و در قسمت پیام، در مورد درخواست خود توضیح دهید. در انتها با وارد کردن کد امنیتی و کلیک بر روی گزینه "تایید" میتوانید درخواست خود را به ثبت برسانید.
نحوه ارسال مستندات در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش
♦ به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و آسایش خاطر داوطلبین، سیستمی به منظور دریافت درخواست و مستندات داوطلبین توسط سازمان سنجش طراحی شده است؛ پس اگر با نحوه ارسال مستندات در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش آشنا نیستید این بخش را با دقت مطالعه نمایید.
♦ برای ثبت درخواست و ارسال مستندات به سازمان سنجش ابتدا میبایست لینک darkhast.sanjesh.org را در قسمت آدرس مرورگر خود جایگذاری نمایید تا وارد سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش شوید. برای ارسال مستندات در این سیستم میبایست نامهای دستنویس را با موضوع مشخص در مورد نوع درخواست آماده کنید و در یک متن کوتاه درخواست خود راشرح دهید. در درخواست شما حتماً باید آدرس پستی و نشانی محل زندگی خود را مشخص کنید.
♦ در نامه دستنویس میبایست شماره همراه و ثابتی را نیز ثبت کنید و فایل اسکن شده این نامه را به همراه سایر مدارک خود مانند برگه انتخاب رشته و یا هر سند دیگری را که لازم میدانید در سامانه بارگذاری نمایید. پس از اتمام کار، شماره نامه و کد رهگیری از طریق شماره همراه برای کاربر ارسال خواهد شد که برای اطلاع از آخرین وضعیت درخواست میبایست این کد رهگیری را ذخیره نمایید.
پیگیری مکاتبات در سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش
♦ حال که با نحوه عضویت در سازمان سنجش و نحوه ثبت درخواست در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش آشنا شدید بهتر است تا با چگونگی پیگیری مکاتبات در سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش نیز آشنا شوید.
♦ بعد از اینکه درخواست خود را با موفقیت در سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش به ثبت رساندید میتوانید از طریق کد ۷ رقمی که به عنوان کد رهگیری در اختیار شما گذاشته شده است اقدام به پیگیری وضعیت درخواست خود کنید. زمان معمول برای پاسخگویی به درخواست کاربران در سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش معمولاً یک روز کاری میباشد و پس از ۲۴ ساعت از زمان درخواست، کارشناسان سازمان سنجش به درخواست کاربران پاسخ خواهند داد.
♦ برای آگاهی از نتیجه درخواست خود به صفحه اصلی سیستم پاسخگویی سایت سنجش به نشانی request.sanjesh.org مراجعه کنید و همانطور که در بخشهای قبلی آموزش داده شد با استفاده از کد ملی و رمز عبور خود وارد سامانه شوید. حال در بخش درخواستها میتوانید درخواست خود را مشاهده نمایید؛ اگر عنوان درخواست شما به رنگ آبی باشد به این معنی است که درخواست شما با موفقیت به ثبت رسیده است.
♦ در صورتی که عنوان درخواست زرد رنگ باشد به این معنا و مفهوم است که درخواست شما توسط کارشناسان سایت در حال بررسی است و بالاخره اگر عنوان درخواست سبز رنگ باشد مشخص میکند که درخواست شما توسط کارشناسان سایت پاسخ داده شده است.
نتیجه گیری: باتوجه به اینکه تمام آزمونهای دانشگاهی کشور مانند کنکور سراسری توسط سازمان سنجش انجام میگیرد آشنایی با سیستم پاسخگویی سایت سنجش برای اکثر جوانان بسیار مهم و حیاتی به نظر میرسد. با مطالعه این مقاله با سیستم پاسخگویی سازمان سنجش به صورت کامل آشنا شدید و حال قادر هستید تا تمام عملیات مربوط به ثبت درخواست در سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش را شخصاً و تنها با اتصال به اینترنت انجام دهید. آشنایی با سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش قطعاً به کاربران کمک میکند تا پاسخ سوألات و درخواستهای خود را بدون مراجعه حضوری و در کمترین زمان ممکن بیابند.
برای سامانه پاسخگویی سازمان سنجش شماره تلفن خاصی تعریف نشده است اما شما می توانید با شماره مستقیم روابط عمومی تهران سازمان سنجش ۴۲۱۶۳ - (۰۲۱) تماس حاصل نمایید.
بعد از ثبت درخواست در سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش از طریق کد ۷ رقمی که به عنوان کد رهگیری در اختیار شما گذاشته شده است می توانید اقدام به پیگیری وضعیت درخواست خود در request.sanjesh.org نمایید.
می توانید از طریق شماره تلفن روابط عمومی سازمان سنجش مشکل خود را پیگیری نمایید.